Καλώς ήλθατε στην Βίλλα Αρώνη,

 Καλώς Ορίσατε , σε ένα νέο , μεγάλο και ξεχωριστό περιβάλλον όπου λειτουργούν τα Villa Aroni rooms and appartments . Είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση που εδώ και αρκετά χρόνια ασχολούμαστε με τον τουρισμό και πάντα με επιτυχία , δίνοντας σημασία στον πελάτη και στην λεπτομέρεια . Τα δωμάτια είναι φτιαγμένα με μεράκι και σεβασμό για το περιβάλλον , έχουν μεγάλους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και τέλος είναι μέσα στη φύση ανάμεσα σε λουλούδια και όμορφα φυτά.

Θα βρείτε σε μας Διαμερίσματα-Δωμάτια με ατομικό λουτρό , ψυγείο κλιματισμό , τηλεόραση ,κουζίνα για τις βασικές σας ανάγκες, χώρο στάθμευσης ,κήπο ,βεράντες και wifi internet. Υπάρχει ακόμη χώρος υποδοχής ,σαλόνι και αίθουσα τηλεόρασης όπου θα ξεκουραστείτε και θα απολαύσετε την ηρεμία και την γαλήνη της φύσης . Διαθέτουμε υπέροχη θέα προς την θάλασσα και συγχρόνως θα νοιώστε τις απίθανες μυρωδιές των λουλουδιών του κήπου μας .

Η πρόσβαση στις παραλίες του Σίμου και των νησιών της Παναγιάς είναι υπόθεση λίγων μόλις λεπτών από τον χώρο μας για να βρεθείτε σε αυτές . Ακόμη το γραφικό λιμανάκι του νησιού και τα μικρά μαγαζιά σας περιμένουν απέχοντας ελάχιστα από τον χώρο μας . Είμαστε στην διάθεση σας για να σας προσφέρουμε αληθινή φιλοξενία και ποιότητα στις διακοπές σας ...

Τα διαμερισματα - δωματια μας απεχουν 150 μετρα απο το λιμανι και μολις 3 λεπτα απο το κεντρο του νησιου(ταβερνες και μαγαζια)

Θα μας βρείτε ανοικτά από Ιούνιο μέχρι τον Οκτώβριο...

Σας περιμένουμε ..

*Δεν επιτρέπονται κατοικίδια για λόγους υγείας
*Είμαστε ανοιχτά απο Ιούνιο μέχρι 10 Σεπτεμβρίου

 

Γενικός κανονισμός για την προστασία δεδομένων (GDPR)

Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας χωρίς να δώσετε καμία προσωπική πληροφορία. Για την χρήση των υπηρεσιών μας είναι απαραίτητη η γνωστοποίηση ορισμένων προσωπικών σας δεδομένων, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση (αποστολέα και παραλήπτη), αριθμό τηλεφώνου, ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) και σε περίπτωση πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας, τα στοιχεία της τελευταίας.

Η Βίλλα Αρώνη θέλει να σας ενημερώσει πως τα προσωπικά σας δεδομένα δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν χωρίς την έγκριση σας, και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να τα δημοσιοποιήσουμε, αποκαλύψουμε, ανταλλάξουμε ή πουλήσουμε σε τρίτους. Η μοναδική περίπτωση δημοσιοποίησης των προσωπικών σας δεδομένων είναι εάν αυτό επιβάλλεται από δικαστική η άλλη δημόσια Αρχή, σύμφωνα πάντα με την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Η Βίλλα Αρώνη έχει δικαίωμα αλλαγής των όρων που αφορούν τα προσωπικά δεδομένα κατόπιν ενημέρωσης της παρούσης σελίδας, σύμφωνα πάντα με το υφιστάμενο ή μελλοντικό νομικό πλαίσιο.

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων και η διαχείριση αυτών, υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος, σύμφωνα με το ελληνικό και ευρωπαϊκό δίκαιο (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000, τον Νόμο 2774/1999 και τις οδηγίες του ευρωπαϊκού δικαίου 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).

Η χρήση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται μόνο για την συγκεκριμένη συναλλαγή την οποία εσείς ζητήσατε. Επίσης, τα στοιχεία της δεν αρχειοθετούνται και φυσικά δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να χρησιμοποιηθούν από εμάς.

Ανήλικοι που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες μας πρέπει οπωσδήποτε να έχουν την συγκατάθεση των γονέων τους, οι οποίοι είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για την υποβολή των προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους.

Προσωπικά δεδομένα (GDPR rules)

Facebook

Appartamenti spaziosi, dotati di tutto il necessario. Balconi ampi e godibili. Posizione ottima: tranquilla ma a pochi passi dal lungomare dove si trovano ristoranti, bar e negozi. Un vero peccato che la nostra breve vacanza (nell'isola avevamo la possibilità di fermarci solo 2 giorni) non sia stata favorita dal meteo!

Maria Italy

OTTIMA STRUTTURA .PULIZIA IMPECCABILE. RAPPORTO QUALITÀ PREZZO OTTIMO.GENTILEZZA DELLA PROPRIETARIA.SUPER CONSIGLIATA!

Roberto Italy

Tutto: posizione perfetta (vicinissima al centro ma defilata il giusto), camera spaziosa e pulita, terrazzino con vista spettacolare, proprietaria accogliente e molto gentile.

Manuela Italy

Excellent location. Just outside the centre but only 2 minutes walk to the harbour. Very friendly & helpful hosts.

Barbara UK

Villa Aroni
Elafonisos island
Greece

Tel. +30 27340  61336
Mob.+30 6986 521464
Email:

 

 

          MHTE Α: 1248Κ122Κ0411700
          MHTE Β: 1248Κ122Κ0326401

       Newsletter